Menu

  • bulbs 1200x628px

ВИЖТЕ И БЪДЕТЕ ВИДИМИ С OPTIBRIGHT.


АКЦИЯ СВЕТЛИНА В ТМ АУТО

ВИЖТЕ И БЪДЕТЕ ВИДИМИ С OPTIBRIGHT.

Всеки иска да може да шофира безопасно през цялото време, но нощното шофиране носи своите уникални предизвикателства. Дори сред водачите с перфектно зрение ссредно около 70% изпитват зрителни затруднения, когато е тъмно.

При използването на крушки Optibright от Toyota, можете да се възползвате от до 50% повече светлина на пътя пред вашия автомобил.

Крушките Optibright ви правят по-видими и ви позволяват да видате пътя по -ефективно. Те осигуряват обхват на лъча между 10 и 20 метра по -дълъг от конвенционалните крушки, в зависимост от условията, което ви позволява да избягвате опасности и да видите изхода си от потенциални проблеми, преди да се случи.

 

Вижте със стил с Optiblue

За водачите, които искат да съчетаят повишена безопасност с поразително спортен вид, крушките Optiblue наистина ви помагат да се откроите от тълпата. Те излъчват блестящ бяло-син дневен лъч, който не само привлича вниманието, но и осветява пътя отлично, осигурявайки до 30% повече светлина от обикновената крушка.

 

Отличителният, стилен лъч Optiblue не само изхвърля повече светлина, а неговият силно отразяващ бяло-син нюанс също увеличава видимостта на пътните знаци. Нощното шофиране става по -лесно и по -безопасно, докато колата ви придобива неустоим спортен стил, който не може да бъде пропуснат.

 

Крушките Optibright и Optiblue се произвеждат според високите стандарти, които очаквате от всички оригинални части и аксесоари на Toyota, така че можете да разчитате на тях, за да сте видими и да виждате пътя по-добре.

 

" "

Video Title

Video Slug