Menu

Младият, високообразован и динамичен екип на фирмата направи името ТМ Ауто синоним на високо качество. ТМ Ауто днес е една от най големите фирми в автомобилния бранш в България и най-големият дилър на Toyota. ТМ Ауто предлага на своите клиенти продажба на нови и употребявани автомобили от марките Toyota и Lexus, висококачествен механичен и бояджийно-тенекиджийски сервиз и застрахователни услуги. 
 


Управители 

 

Петър Илов -
Управител „ТМ Ауто ЕООД“
- комплекс Запад

Петър Илов по образование е специалист по “Автомобилна техника и технологии“ и има дълъг и богат опит в компанията. Постъпва през 1998 г в отдел „Следпродажбен сервиз и поддръжка и обслужване на резервни части“ и в резултат на своите професионални и личностни умения постепенно се развива и преминава през различни позиции и нива, включващи супервайзорски и мениджърски функции на следпродажбения сервиз и резервни части, до заемането на сегашната си позиция на Управител на комплекс Тойота Запад през 2014 г.

Petar.Ilov@toyota.bg

029604100

Райчо Игнатов -
Управител „ТМ Ауто ЕООД“
- комплекс Изток

Райчо Игнатов започва кариерата си в компанията през 2001 г. в склад „Резервни части‘, като едновременно с това завършва висшето си икономичческо образование със специалност магистър по „Бизнес икономика“. Изключително енергичен, позитивен и способен, през 2006 г Райчо заема позицията на Мениджър „Резервни части“ и успешно доказва своите бизнес умения през годините.През октомври 2015 Райчо поема длъжността на заместник Управител на ТМ Ауто, a през април 2016 става Управител на ТМ Ауто – комплекс Изток.

Raicho.Ignatov@toyota.bg

029604100

 

 

 

 

 

 

 

 

Отдел продажби автомобили

Ралица Кръстева- Мениджър "Продажби" „ТМ Ауто“ ЕООД

Ралица Кръстева отговаря за цялостното развитие на отдела и гарантиране на силна пазарна позиция и търговско представяне на компанията. На тази длъжност тя е промотирана през октомври 2018 г, след 15-годишна успешна кариера в компанията като „Търговец нови автомобили“ в ТМ Ауто – комплекс Изток. Богатите й професионални познания, нейната отговорност и лоялност са важен актив за нашия екип.

Ralitsa.Krasteva@toyota.bg

029604100

 

 

 

 

Сервизи

Димитър Рангочев – Мениджър "Механичен сервиз, комплекс Изток“

Димитър Рангочев е Бакалавър по Автомобилен и мотоциклетен спорт и Магистър по икономика на търговията. Постъпва на работа в компанията през януари 2006 г като Приемчик Сервиз. През годините доказва своите ръководни и професионални качества и от юни 2009г. работи като Старши приемчик сервиз. През юни 2017 г. поема длъжността Мениджър Механичен сервиз, комплекс Изток.

Dimitar.Rangochev@toyota.bg

029604117

Юлиан Златев - Мениджър "Механичен сервиз, комплекс Запад"

Юлиан Златев се присъединява към компанията през септември 2018 г на длъжност „Мениджър Сервизно-търговска дейност“ в отдел „Механичен сервиз“ в ТМ Ауто Запад. Юлиан има 17-годишен стаж в автомобилния бизнес и натрупан богат опит в сервизната дейност. Със своята професионална експертиза той доприняся за високо качество на работа и висок стандарт на клиентско обслужване.

Julian.Zlatev@tma.toyota.bg

02/9604100

Даниел Николов- Мениджър „Бояджийно-тенекеджиен сервиз“

Даниел Николов е част от компанията повече от 12 години, като се присъединява към екипа на отдел „Механичен сервиз“ през януари 2006 г. на длъжност „Приемчик“. В началото на 2009 година Даниел заема позицията „Приемчик Lexus“, като няколко месеца по-късно поема отговорностите на „Старши приемчик“ и през 2011 г. е промотиран в „Отговорник Приемна Механичен Серзиз“ в ТМ Ауто Запад. На базата на своята отлична работа и професионализъм Даниел прави следващата стъпка в професионалната си реализация в нашата компания и през ноември 2018 г заема поста „Мениджър Бояджийно-Тенекеджиен Сервиз“.

Daniel.Nikolov@toyota.bg

029604120

 

 

 

Резервни части

Мария Цонева - Мениджър „Резервни части“

Мария Цонева започва кариерата си в ТМ Ауто през 2006г. Има завършени магистърски степени - ТУ-София, специалност „Транспортна техника и технологии“ и УНСС-София , специалност „Управление на международни проекти“. Благодарение на професионалните си качества, ангажираност и лидерски дух, тя преминава през различни нива и позиции в следпродажбената дейност. През 2008 г печели 1-во място на националното състезание за сервизни консултанти, участва в европейското състезание и е наградена с 10-дневно посещение на заводите на Toyota в Япония. От октомври 2015г. поема длъжността Мениджър на отдел резервни части на ТМ Ауто .

Maria.Tzoneva@toyota.bg

029604100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.