Menu

Младият, високообразован и динамичен екип на фирмата направи името ТМ Ауто синоним на високо качество. ТМ Ауто днес е една от най големите фирми в автомобилния бранш в България и най-големият дилър на Toyota. ТМ Ауто предлага на своите клиенти продажба на нови и употребявани автомобили от марките Toyota и Lexus, висококачествен механичен и бояджийно-тенекиджийски сервиз и застрахователни услуги. 
 


 

Управители

 

Петър Илов -
Управител „ТМ Ауто ЕООД“
- комплекс Запад

Петър Илов по образование е специалист по “Автомобилна техника и технологии“ и има дълъг и богат опит в компанията. Постъпва през 1998 г в отдел „Следпродажбен сервиз и поддръжка и обслужване на резервни части“ и в резултат на своите професионални и личностни умения постепенно се развива и преминава през различни позиции и нива, включващи супервайзорски и мениджърски функции на следпродажбения сервиз и резервни части, до заемането на сегашната си позиция на Управител на комплекс Тойота Запад през 2014 г.

Petar.Ilov@toyota.bg

029604100

Райчо Игнатов -
Управител „ТМ Ауто ЕООД“
- комплекс Изток

Райчо Игнатов започва кариерата си в компанията през 2001 г. в склад „Резервни части‘, като едновременно с това завършва висшето си икономичческо образование със специалност магистър по „Бизнес икономика“. Изключително енергичен, позитивен и способен, през 2006 г Райчо заема позицията на Мениджър „Резервни части“ и успешно доказва своите бизнес умения през годините.През октомври 2015 Райчо поема длъжността на заместник Управител на ТМ Ауто, a през април 2016 става Управител на ТМ Ауто – комплекс Изток.

Raicho.Ignatov@toyota.bg

029604100

 

 

 

 

 

 

 

 

Отдел продажби автомобили

Ралица Кръстева- Мениджър "Продажби" „ТМ Ауто“ ЕООД

Ралица Кръстева отговаря за цялостното развитие на отдела и гарантиране на силна пазарна позиция и търговско представяне на компанията. На тази длъжност тя е промотирана през октомври 2018 г, след 15-годишна успешна кариера в компанията като „Търговец нови автомобили“ в ТМ Ауто – комплекс Изток. Богатите й професионални познания, нейната отговорност и лоялност са важен актив за нашия екип.

Ralitsa.Krasteva@toyota.bg

029604100

Свилен Калчев - Mениджър "Продажби" Лексус

Свилен Калчев започва кариерата си в компанията през 2010 година като заема позиция „търговец на нови автомобили“. През 2012 година поема предизвикателството и продължава развитието си като търговец нови автомобили Лексус. Изключително позитивен и отворен към клиентите на компанията, той доказва не веднъж както търговските си умения така и способностите си на ръководител на екип. През 2019 г поема управлението на екип Лексус, а в момента отговаря и за продуктовата гама на марката за страната.

Svilen.Kalchev@tma.lexus.bg

0895515427

 

 

 

 

Сервизи

Валентин Костов – Мениджър „Сервизно-търговска дейност, комплекс Изток“

Валентин Костов е Бакалавър по „Международни икономически отношения“ в Свободен Университет гр. Варна, както и Магистър по „Счетоводство и контрол“ в УНСС гр. София. Работи в компанията от 2017 година, започвайки своя професионален път като Технически сътрудник, клиенти Lexus, продължава професионалното си развитие като Приемчик автосервиз. На последната си позиция в рамките на 5 години, изгражда познанията си в след-продажбеното обслужване на автомобили, придобива умения за работа в екип, които ще има възможност да допълни и да доразвие на новата си позиция като Ръководител на „Сервизно-търговска дейност, комплекс Изток“.

valentin.kostov@tma.toyota.bg

02/9604100

Ивайло Златанов – Мениджър „Механичен сервиз, комплекс Запад“

Ивайло е в компанията от 2001 година, присъединявайки се на позиция Сътрудник автомивка и пред-продажбена подготовка на автомобилите. По-късно става част от Механичен сервиз като Механик, първоначално за леки, а след това поема и тежки ремонти. През 2009 година вече е Контролер в сервиза и пет години по-късно започва да работи директно с клиенти като Приемчик сервиз.През последната година и половина е Отговорник Приемна сервиз. Ивайло е изключителен професионалист с много добри технически знания и умения, натрупани в дългосрочната му работа за компанията.

ivaylo.zlatanov@toyota.bg

02/9604100

Даниел Николов- Мениджър „Бояджийно-тенекеджиен сервиз“

Даниел Николов е част от компанията повече от 12 години, като се присъединява към екипа на отдел „Механичен сервиз“ през януари 2006 г. на длъжност „Приемчик“. В началото на 2009 година Даниел заема позицията „Приемчик Lexus“, като няколко месеца по-късно поема отговорностите на „Старши приемчик“ и през 2011 г. е промотиран в „Отговорник Приемна Механичен Серзиз“ в ТМ Ауто Запад. На базата на своята отлична работа и професионализъм Даниел прави следващата стъпка в професионалната си реализация в нашата компания и през ноември 2018 г заема поста „Мениджър Бояджийно-Тенекеджиен Сервиз“.

Daniel.Nikolov@toyota.bg

029604120

 

 

 

 

 

Резервни части

Васил Велчев – Мениджър „Резервни части“

Васил Велчев е Бакалавър и Магистър по „Транспортна техника и технологии“ в Технически университет в София в направление „Технология и организация на транспорта“. Васил е в компанията от 2008 година, когато започва като Сътрудник в отдел Резервни части, по-късно поема функциите на Контролер Резервни части, доказал се с уменията си за стратегическо мислене, дългосрочна визия и постоянство. Новата роля на Васил се явява естествена стъпка в професионалното му развитие. В нея той освен техническите си умения ще доразвие и уменията си да координира и управлява екип от млади специалисти.

vasil.velchev@toyota.bg

029604100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

" "

Video Title

Video Slug